Haberler

PEK YAKINDA… Hangi Dizileri İzleyeceksiniz?

Sezon yeni yeni açılıyor. Her kanal yeni projelerini tanıttı, tanıtmaya devam ediyor. Tanıtımı yapılan bazı  dizilerin yayın tarihleri belirlendi.

Peki siz hangi dizileri izleyeceksiniz?

 

Hangi Dizileri İzlemeyi Planlıyorsunuz?

 

Hatırlamak için;

Azize – Kanal D

 

Azize, bir intikam ve aşk hikâyesi… Güçlü bir mafya ailesi olan Alpanlar tarafından ailesi dağıtılmış, hayatı paramparça olmuş bir kız çocuğu; Melek. Şimdiki adıyla Azize… Hayattaki tek varlığı kardeşini koruyabilmek için ayakları üzerinde durmayı başarmış, bütün geçmişini geride bırakıp kendine yeni bir hayat kurmuş güçlü bir kadın artık o. Fakat kardeşine de dokunacak o zalim eller. Yıllar önce annesini ve babasını elinden alan Alpanlar bu kez Azize’nin hayattaki tek varlığı olan Yiğit’e de zarar verecek. İşte o gün yemin edecek Azize; Ona bunu yaşatanlardan hesap soracak. Artık tek bir amacı var hayatta, ailesinin intikamını almak. Amacı uğruna mücadelesini sürdürürken ummadığı bir engelle karşılaşacak fakat… Aşk… Aşkı bulan kendini unuturmuş derler. Azize’nin hayattaki en büyük düşmanı olan Alpanlardan biri, ailenin en zeki, en mert, en yürekli adamı Kartal, Azize’ye aşık olacak. İntikamına giden yolda kendisi ile mücadele etmeye başlayacak Azize.

 

Güvercin – Star

 

Zülüf, kuş uçmaz kervan geçmez, dağların doruklarında kör bir kuyuda ölümü beklemektedir. Bir çingene kızı gibi yerin yedi kat dibindedir. Zülüf, atıldığı bu kuyudan genç bir adam tarafından kurtarılır. Bir mucize gibi karşısına çıkan Kenan’ın kim olduğunu öğrendiğinde ise hayatının şokunu yaşar.  Kuyunun başında beklemekte olan Kenan, akşam güneşinin kızıllığı altında, güzelliğiyle dillere destan Zülüf’ü görür kuyudan çıkarken. Kenan’ın dizlerinin bağı çözülür, yer ve gök alt – üst olur.  On beş yıl önce işlenen cinayet yüzünden etrafa saçılan kan, o günden sonra her iki aileye de bulaşacaktır. Ta ki bir gün aşk gelip, her şeyi temizleyene dek…

 

Ferhat ile Şirin – Fox

 

Ferhat, Şirin ve Banu… Aşkın mucizesini de felaketini de yaşayacakları bir girdaba sürüklendiklerinden habersizdir. Onlarınki imkânsız bir aşkın hikayesi. Ferhat ile Şirin’in büyülü, masalsı aşkının imkansızlığı Banu’nun tutkulu aşkıyla sağlanacak. Banu, Şirin ve Ferhat arasındaki bağın gücü, Ferhat-Şirin aşkının önündeki en büyük engel olacak.

Ferhat ile Şirin’in, modern bir aşk masalı olarak yeniden tasarlandığı proje, izleyiciye aşkın acısını, sevincini, nefretini, tutkusunu, ihaneti ve intikamı bir arada tattırmaya geliyor.

 

Kuruluş Osman – Atv

 

Kuruluş Osman’ın konusu, tahmin edileceği üzere, Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Gazi ve devletin kuruluşu olacak. Kuruluş Osman’da başrolde Burak Özçivit yer alırken, tanıtım fragmanında da sadece o görüldü.

 

Sefirin Kızı – Star

 

Sefirin Kızı dizisinde Sancar karakterine Engin Akyürek hayat verecek. Sancar at binmeyi çok seven yalnızca zeybek oynarken çöken oldukça dik başlı ve korkusuz bir adamdır.

Nare güzeller güzeli bir kızdır, Sancar büyük bir aşka birbirlerine bağlanırlar ama ayrılık çok geçmeden onları da vurur.

 

Babil – Bein Connect

 

Babil dizisinde İrfan büyük bir üniversitede Ekonomi hocası olarak çalışmaktadır.  İdealist bir profesör olan İrfan öyle bir zaman gelir ki düşünceleri yüzünden işinden atılır ve hiçbir yerde iş bulamaz. Kötü olaylar üst üste gelir İşsiz kalan İrfan’ın oğlu ise pahalı bir tedavi gerektiren ölümcül bir hastalığa yakalanır. Çaresiz durumda kalan İfan yakın arkadaşı Egemen ile emlak sektörüne atılır ve yaptıkları bir sahtekarlıkta yakayı ele verirler. Mafya ellerinde ki her şeyi alınca bu sefer iki kafadar Türkiye’nin en büyük saadet zincirini kurarlar ve çok para kazanırlar. Kazanılan bu para İrfan, İrfan’ın eşi, yakın arkadaşı Egemen ve eski nişanlısı arasında gizlenen sırların ortaya çıkmasına neden olur.

 

Ramo – ShowTv

 

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Mustafa Şevki Doğan’ın oturduğu, Murat Yıldırım’ın ise ‘Ramo’ karakterine hayat vereceği dizi, iki aile arasındaki çatışma ve bu mücadelenin arasında yeşerecek büyük bir aşkı konu alıyor.

 

Hekimoğlu – Kanal D

 

Kanal D’nin yeni sezon için hazırladığı en iddialı projelerden, Karga Seven Türkiye imzalı, House uyarlaması Hekimoğlu dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Damla Colbay, Aytaç Şaşmaz ve Kaan Yıldırım gibi başarılı isimleri buluşturan dizinin yönetmenliği Yağmur Taylan ve Durul Taylan tarafından, senaristliği ise Berkun Oya tarafından gerçekleştirilecek.

Dizide tıbbi tanı departmanı başkanı olan ve ekibinde çok sayıda doktoru bulunan Hekimoğlu’nun hastane kurallarını takmadığı bilinirken, umursamaz tavırlarıyla sürekli başına iş alan Hekimoğlu’nun doktorluğu ve hayatı konu edinilecek.

 

 

 

 

Noel Pazarları
AVRUPA – En Güzel Noel Pazarları
sığacık ada masalı
SIĞACIK SEFERİHİSAR – Ada Masalı’nın Çekildiği Yer, Nam-ı Diğer Kırlangıç Adası
Alaçatı Tatil
ALAÇATI – Sanki Ege’de bir Vaha
gezdim gördüm san diego
AMERİKA – San Diego
Mekanlar Tarifler
Sütlü Tatlı
Yılbaşında Yapabileceğiniz 5 Şahane Sütlü Tatlı
LONDRA – Londra’da Öğleden Sonra Çayı
künefe
Bir Değil İki Değil Çok Çeşitli Künefe
Şimdiki Aklım Olsaydı (Si lo Hubiera Sabido)
ŞİMDİKİ AKLIM OLSAYDI (Si lo Hubiera Sabido) – Ne Dilediğine Dikkat Et!
Poldark
POLDARK – Korkunun, Umutsuzluğun ve Sevginin Derinliklerinde
Poldark
POLDARK – Eve Dönüş
liar yalancı
LIAR (Yalancı) – İki Taraf Tek Doğru
bergen
BERGEN – Bir Tek Şarkı Söylerken Utanmadım Ben
romantik komedi filmler
Latte Kıvamında Romantik Komedi Filmleri
Yarına Tek Bilet Elle Çekim
YARINA TEK BİLET – Belki de Karşılaşmalar Tesadüf Değil Kaderdir
BİZ BÖYLEYİZ – Olsaydı Nasıl Olurdu?
Deli Bayramı
DELİ BAYRAMI – Kim Akıllı Kim Deli, Nasıl Ayırt Etmeli?
evlat oyunu
EVLAT – Her Şey Çok Zor
übü hep übü
ÜBÜ HEP ÜBÜ – Übülük Müessesesi Üzerine
yaşamaya dair
YAŞAMAYA DAİR – Yaşamayı Ciddiye Alacaksın
Copy link
Powered by Social Snap