Haberler

Pek Yakında – Sen Çal Kapımı

Özgün senaryosu ile ekranlara yeni bir soluk getirecek dizi: Sen Çal Kapımı. Özgün senaryo derken; esas kızımız (Hande Erçel) bir çiçekçi, esas oğlan (Kerem Bürsin) ise bir holding sahibinin oğlu. Yaz dizilerinin olmazsa olmazı, fakir ama güzel, gururlu bir kız, zengin ama burnu havada bir yakışıklı oğlan.

Sen Çal Kapımı Konusu

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda’ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder. Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda, bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.

 

 

MF Yapım’ın projelendirdiği dizinin yönetmeni Ender Mıhlar, senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu kaleme alıyor. Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosu ise renkli isimlerden oluşuyor; Hande Erçel, Bürsin, Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Dorukhan Kenger ve İlkyaz Arslan.

Konu klişe ama ne klişelere farklı dokunuşlar katıldığını gördü bu gözler. (Senaristin Erkenci Kuş’u kaleme alması bir soru işareti yaratsa da ön yargılı olmamak lazım.) Dizide olmasını beklediğim özgün sahneler; asansörde tıkalı kalma, yaz yağmuru, boğazda salaş bir arabacıdan köfte ekmek yemek ve Kerem Bürsin’in kaslarını gösterecek birkaç sahne: duştan çıkma, stres atmak için basketbol oynama ya da klasik bir havuz sahnesi…  Bu arada değişmeyen aksanından dolayı Serkan’ın uzun yıllar yurtdışında yaşamış, memlekete yeni dönmüş biri olduğunun altı çizilir herhalde…

 

 

Günün sonunda Hande Erçel’in güzelliği ve Kerem Bürsin’in karizması (yukarıdaki fotoğrafta çok hissedilmese de) diye bir şey var. Hande Erçel ile Kerem Bürsin’i  çift olarak birbirlerine yakıştırdım. EdSer mi diyoruz?  Dolayısı ile her yıl yaz aylarında seçtiğim minnoş yaz dizisi seçimimi bu yaz Sen Çal Kapımı’ndan yana kullanacağım. Haziran ayı içinde sete çıkması planlanan  Sen Çal Kapımı ne zaman başlayacak henüz belli değil ama merakla (tamam, biraz abarttım ^^) bekliyorum.  Ya siz?

Noel Pazarları
AVRUPA – En Güzel Noel Pazarları
sığacık ada masalı
SIĞACIK SEFERİHİSAR – Ada Masalı’nın Çekildiği Yer, Nam-ı Diğer Kırlangıç Adası
Alaçatı Tatil
ALAÇATI – Sanki Ege’de bir Vaha
gezdim gördüm san diego
AMERİKA – San Diego
Mekanlar Tarifler
Sütlü Tatlı
Yılbaşında Yapabileceğiniz 5 Şahane Sütlü Tatlı
LONDRA – Londra’da Öğleden Sonra Çayı
künefe
Bir Değil İki Değil Çok Çeşitli Künefe
Şimdiki Aklım Olsaydı (Si lo Hubiera Sabido)
ŞİMDİKİ AKLIM OLSAYDI (Si lo Hubiera Sabido) – Ne Dilediğine Dikkat Et!
Poldark
POLDARK – Korkunun, Umutsuzluğun ve Sevginin Derinliklerinde
Poldark
POLDARK – Eve Dönüş
liar yalancı
LIAR (Yalancı) – İki Taraf Tek Doğru
bergen
BERGEN – Bir Tek Şarkı Söylerken Utanmadım Ben
romantik komedi filmler
Latte Kıvamında Romantik Komedi Filmleri
Yarına Tek Bilet Elle Çekim
YARINA TEK BİLET – Belki de Karşılaşmalar Tesadüf Değil Kaderdir
BİZ BÖYLEYİZ – Olsaydı Nasıl Olurdu?
Deli Bayramı
DELİ BAYRAMI – Kim Akıllı Kim Deli, Nasıl Ayırt Etmeli?
evlat oyunu
EVLAT – Her Şey Çok Zor
übü hep übü
ÜBÜ HEP ÜBÜ – Übülük Müessesesi Üzerine
yaşamaya dair
YAŞAMAYA DAİR – Yaşamayı Ciddiye Alacaksın
Copy link
Powered by Social Snap