Haberler

2019 Yaz Dizileri

Yaz dizileri bu hafta ekran yolculuğuna başlıyor. Geçen yıl ‘Yaz Dizisi’ adı altında başlayan ama kış sezonunda bile rakiplerinin arasından sıyrılan diziler de yok değil. Bakınız örnek Erkenci Kuş. Gerçi Demet Özdemir’in bundan bir önceki projesi No:309’da benzer başarıyı elde etmişti. Bakalım 2019 yazından da böyle projeler çıkacak mı?

 

Afili Aşk

 

 

Fazilet Hanım ve Kızları’ndan sonra Çağlar Ertuğrul’un ilk projesi. Aktörün fanları, ne projenin romrom olmasını ne de partneri Burcu Özberk’i pek içlerine sindirmiş gibi durmuyorlar ama ekran karşısına geçecekleri kesin… Afili Aşk dizisinde çevresindeki insanlardan peş peşe darbeler yiyen ‘Zeynep Yılmaz’ adlı genç bir kızın renkli hikayesini izleyeceğiz. .

Kendi halinde, saf ve iyi yürekli bir mahalle kızıyken hem ailesi, hem de aşk hayatından darbe üzerine darbe yiyen Ayşe, hayatında ilk kez kendisi için bir şey yapmaya karar verir. Bu kararı vermesinde en büyük etken olan Kerem, aynı zamanda Ayşe’nin kurbanı olacağından habersizdir. Ayşe, Kerem ve kendisini ömür boyu birbirine bağlayacak hamleyi yaparak oyunun kurucusu olur ancak bu oyun ikisinin de içinden çıkamayacağı şekilde ayaklarına dolanacaktır.

 

Can Evim

 

Atv’nin bu dizisi yolculuğuna rakiplerine göre erken başlayanlardan… Dizinin  başrollerini Aras Aydın, Biran Damla Yılmaz, Ezgi Şenler, Özgür Çevik paylaşacak. Başrol oyuncusu Biran Damla Yılmaz’ı yine bir yaz dizisi olan ve izlenme rekorları kırıp 3 sezon ekranların en çok izlenen yapımlarından biri olan Kırgın Çiçekler’den  hatırlayabilirsiniz.

 

Bu dizide  Maraz Ömer isimli öksüz ve yetim bir genç ile Ceylan isimli fakir bir kızın aşkını izleyeceğiz. Evlilik planları yapan iki genç çalışıp para kazanmak ister; Ömer Kars’a şantiyeye gider Ceylan’da temizliğe… Ceylan gitti bir temizlik işinde zengin ve şımarık bir genç olan Taylan’ın tacizine uğrar ve hikaye başlar.

 

Her Yerde Sen

 

 

Biz dizi de Fox’dan…  Başrollerinde ise Furkan Andıç, Aybüke Pusat, Ali Yağcı, Aslıhan Malbora, Ali Gözüşirin, Ali Barkın, Deniz Işın, Barış Yıldız, Cem Cücenoğlu, Aziz Caner, Sertan Erçakan yer alacak.  Dizi de Kerem ve Selin adlı iki gencin aynı evi satın almasıyla başlayan macera ve sonrasında yaşanan aşk hikayesi anlatacak.

 

Kimse Bilmez

 

 

Yaz döneminde başlıyor ama konusu klasik yaz romantik komedilerinden biraz farklı… Başrollerini Kerem Cem, Özgü Kaya, Zeynep Elçin, Cenk Torun ve Zehra Yılmaz’ın paylaştığı dizi arklı özellikleri olan ve karanlıkta çok iyi görüp gizlenen istihbarat ajanı Ali’nin hikayesi anlatılacak.

 

Benim Tatlı Yalanım

 

 

Dizinin başrollerinde Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu, Lavinya Ünlüer, Aslı İnandık, Sadi Celil Cengiz ve Seda Türkmen yer alıyor. Nejat ve Suna’nın Kayra için tatlı bir oyunun içinde kendilerini bulmaları nasıl sonuçlanacak dersiniz?

 

Peki ya siz bu dizilerden hangilerini izleyeceksiniz?

 

Yaz Dizilerinden İzleyeceklerim...

 

Son Fragmanlar

https://www.youtube.com/watch?v=DVmn_t-Eh00

 

 

Noel Pazarları
AVRUPA – En Güzel Noel Pazarları
sığacık ada masalı
SIĞACIK SEFERİHİSAR – Ada Masalı’nın Çekildiği Yer, Nam-ı Diğer Kırlangıç Adası
Alaçatı Tatil
ALAÇATI – Sanki Ege’de bir Vaha
gezdim gördüm san diego
AMERİKA – San Diego
Mekanlar Tarifler
Sütlü Tatlı
Yılbaşında Yapabileceğiniz 5 Şahane Sütlü Tatlı
LONDRA – Londra’da Öğleden Sonra Çayı
künefe
Bir Değil İki Değil Çok Çeşitli Künefe
Şimdiki Aklım Olsaydı (Si lo Hubiera Sabido)
ŞİMDİKİ AKLIM OLSAYDI (Si lo Hubiera Sabido) – Ne Dilediğine Dikkat Et!
Poldark
POLDARK – Korkunun, Umutsuzluğun ve Sevginin Derinliklerinde
Poldark
POLDARK – Eve Dönüş
liar yalancı
LIAR (Yalancı) – İki Taraf Tek Doğru
bergen
BERGEN – Bir Tek Şarkı Söylerken Utanmadım Ben
romantik komedi filmler
Latte Kıvamında Romantik Komedi Filmleri
Yarına Tek Bilet Elle Çekim
YARINA TEK BİLET – Belki de Karşılaşmalar Tesadüf Değil Kaderdir
BİZ BÖYLEYİZ – Olsaydı Nasıl Olurdu?
Deli Bayramı
DELİ BAYRAMI – Kim Akıllı Kim Deli, Nasıl Ayırt Etmeli?
evlat oyunu
EVLAT – Her Şey Çok Zor
übü hep übü
ÜBÜ HEP ÜBÜ – Übülük Müessesesi Üzerine
yaşamaya dair
YAŞAMAYA DAİR – Yaşamayı Ciddiye Alacaksın
Copy link
Powered by Social Snap