ÇUKUR – 4. Sezon Fragmanları

Çukur yeni sezon Eylül ayında ekranlarda olacak ama henüz hangi Pazartesi belli değil. (Edit: 7 Eylül 2020 Pazartesi)

Şimdilik elimizde iki fragman var; ilki Yamaç Koçovalı ile Arık Böke Erdenet savaşı üzerine ikincisi ise Koçovalı Biraderler’in İdris Baba’nın ölüm yıl dönümünü anmaları. (Sizi bilemem ama ben  – hakkı verilerek yazılan – Koçovalı Biraderlerin her sahnesini Çukur’un diğer sahnelerine tercih ederim)

 

Çukur 4. Sezon Fragman 1

Çukur 4. Sezon Fragman 2

“Babaları unutmak mümkün değil, gözünün içine bakarsın konuşurken. Beni seviyor mu, benden razı mı, benden memnun mu? Kahramanım dersin çocukken, düşmanım dersin gençken. Hayatın babanı yendiğin zaman başlar. Daha doğrusu sen öyle zannedersin! Daha doğrusu sen öyle sanırsın. Bitti dediğin yerde, onu yendim dediğin yerde; hayattan nasıl büyük bir kazık yediğini anlarsın.”

 

 

Çukur 4.Sezon Fragman 3

“Niye kafana sıkmadın Bebe?”

Üçüncü fragman gösteriyor ki Yamaç’ın göğsü süzgeç oldu. Bu kaçıncı silahla yaralanma?

 

Bu sezonda ana düşman Erdenet Ailesi. Önce son bölümde tanıştığımız Arık Böke Erdenet ile Barış Arduç dahil oldu kadroya, yeni sezonda da usta oyuncu Mustafa Avkıran, Çağatay ve Arık Böke Erdenet’in babası Cengiz Erdenet karakteriyle hikayeye dahil olacak. Erdenet ailesindeki genişleme ‘baba’ ile sınırlı değil; İrem Sak, Arık Böke Erdenet’in kuzeni Seren karakteriyle diziye katılıyor. Baba, oğul, kuzen…  Anlaşılan o ki; Koçovalılarla Çağatay üzerinden karşı karşıya gelen Erdenet ailesinde Cengiz Erdenet’in ipleri eline alması ile bu sezonda Çukur’da kartlar yeniden dağıtılacak.

 

Peki son bölümde – gerçi salgından önce diye düzeltmem lazım, son bölüm Çukur Evde’yi Erkan Kolçak Köstendil’in emeğine saygı duysam da bölümden saymıyorum, ne olmuştu?

Yamaç Koçovalı liderliğindeki Çukur, Çağatay Erdenet’in elinden kurtulmayı başarmıştı. Çağatay’ı tuzağa düşürmek için ortak bir plan yapan Yamaç ve Salih, Yamaç’ın polisle iş birliği yapması, Salih’in oyun kurucu yeteneği sayesinde kanıtlarla beraber Çağatay’ı polise teslim etmişti. Gerçi Çağatay, Erdenet nüfuzunu kullanarak hapis cezasından kurtuldu ama fakat babasının gazabından kurtulamadı. Erdenet ailesi Çukur’a karşı oyuncu değişikliğine gitti desek yanlış olmaz. Çağatay çıktı, yerine Çukur’u daha ciddiye alan ve ilk günden tek başına Çukur’a giderek Yamaç’ın karşısına dikilen Arık Böke Erdenet girdi. Ve bölüm finali…

Yeni bölüm ile ilgili bir çok spoiler düşüyor sosyal medyaya. Kendi adıma gözlerimi kapatıyorum ama en büyüğünü duymazdan, görmezden gelmek ne mümkün.  Resmi bir açıklama olmasa da, Azer’in 3.bölümde ayrılacağı ve bir başka projede başrol olacağı konuşuluyor.  Bakalım geçtiğimiz sezon hakkı verilmeyen Azer Koçovalı hikayesi üç bölümde nasıl toparlanacak?

Yeni sezonun ilk bölümüne çok az kaldı. Hazır mısınız?

Pandemi süresince yayına giren yazı ve yazı altı yorumlara göz atmak için tıklayın.

 

 

 

Aslı

Disqus Comments Loading...

Son Yazılar

YALI ÇAPKINI – Kıran da Olsa Kırıl, Düş; Fakat Eğilme Sakın

Yalı Çapkını 67. Bölüm için tek analiz yetmez.  Svl‘in kaleminden taptaze bir analiz.

4 gün Önce

YALI ÇAPKINI – Sana İhtiyacım Var Çünkü Seni Seviyorum

"Yalı Çapkını 67. Bölüm temposu yüksek, duygu yoğunluğu fazla ve olay odaklı gözükse de arka…

4 gün Önce

YALI ÇAPKINI – Sana Bütün Pişmanlıklarımı Anlatmak İsterim

Bu hafta Yalı Çapkını 65. bölüm analizinden önce yalı tarihine adını altın harflerle yazdıran palyaço…

4 hafta Önce

YALI ÇAPKINI – Birlikte Daha Az Mutsuz

Yalı Çapkını 62. Bölüm için tek analiz yetmez. “Sezonun en iyi bölümü" diyen  esra'dan kısa…

2 ay Önce

KIZIL GONCALAR – Kaçtığımız Savaşlardan Güçlü ve İyileşmiş Olarak Çıkmak Mümkün mü?

Kızıl Goncalar  yeni bölüm öncesi, hem nerede kalmıştık hatırlamak hem de geride bıraktığımız bölümü derinlemesine…

2 ay Önce

YALI ÇAPKINI – Hodri Meydan

Haftalar sonra bölüm analizi yapılabilecek bir bölüm geldi Yalı Çapkını'ndan. Hem böyle bir bölüm izlemeyi,…

2 ay Önce