Kategori: İzledimAlev Alev

ALEV ALEV – Birlikte Güçlüyüz

“O kadar uzun zamandır yalnızım ki yani kimse bana inanmayacak kimse benim yanımda olmayacak diyordum sonra şimdi sen, Ozan… Yani o kadar yılın acısı çıkıyor gibi. Tamam iki üç kişisiniz ama bana bir ordu gibi geliyor”

 

 

Cemre ile Rüya’nın aynı yolda yürümelerini sevdim. İkisi de kendilerine ortam biçilmiş minik fanustan kavanozdan kaçmış Japon balıkları gibiler; ama suya kavuşmaları yakın. Birlikten güç doğar ya, özellikle Rüya’nın adım attığı sosyal medya desteğine de verirlerse sırtlarını, daha da hız kazanırlar.

Kadın dayanışmasına çok güzel bir giriş yapıldı bugün. Birlikten kuvvet doğar. Ömer – Rüya ve Ozan – Cemre hem Güneş’i almak hem de yangının ardındaki gizemi bulmak üzere maceradan maceraya koşacaklar…

 

 

 

Rüya ve Cemre, Ömer ve Ozan’ın da desteği ile birlikte baş ediyorlar gelen darbelere ama hikayemize bir de Çiçek tarafından bakalım mı? (Çiçek’in halen tanınabilir olması biraz enteresan, sonunda maske ile çözüm buldular neyse ki… Yoksa baş örtüsü ile devam olur şey değildi.)

 

 

Çiçek fiziki ve ruhsal anlamda ağır yaralı, bu yaralar neredeyse onu yaşarken öldürüyor, İskender’in ziyareti, Bülent’in varlığı, Ali ile aynı ortamda olmak…

İskender’den ilginç hikayeler açılacak gibi. Çiçek’in cenazesine gittiğinde orada Tomris’i görmesi ile bulmacanın parçalarını birleştirebilmesi için bir yol açıldı.  Aynı zamanda Tomris de İskender’den şüpheleniyor, üstüne üstlük haberi de görünce gizli destek de olsa kızının katilinin peşini bırakmayacaktır. (Gerçi Bülent’in pisliklerini araştırıp ortaya çıkartarak boşanmayı hızlandırmayı akıl edememiş ama?)

 

 

Rüya ile Ömer… İnanılmaz keyifli bir enerjileri var. Ömer’in hiçbir şartta Rüya’ya kıyamaması, Rüya’nın şartlar ne olursa olsun Ömer’den uzak kalmak istememesi…

 

 

 

 

Çelebi ile İskender polis nezaretinde sorguya giderlerken sahneyi yüzümde Cemre ifadesi ile -gözlerdeki o zafer, izledim. (İtiraf edeyim o sahnede Cemre’yi kapıda görmeyi beklemiyordum ama Cemre’yi de anlıyorum; bu zevk de kaçmazdı doğrusu) İyilerin kötülerin savaşında iyilerin kazandığını görmek ne güzel değil mi?

 

 

Kayabeyli ailesi elbette bu işten sıyrılacak, bakalım hikaye nasıl ilerleyecek…

 

Alev Alev 6. Bölüm reytingleri Total’de 6,81 reyting 14,14 izlenme oranı,  ABC1’de 6,48 reyting 12,95 izlenme oranı ve  AB’de 6,34 reyting 13,49 izlenme oranı aldı.

Tweetleri ile yazıya renk veren  Esma Akçomak ve vanilya_kokulu5′e teşekkürler…

Alev Alev bölüm yorumları için tıklayın

Alev Alev 7.Bölüm Fragman

 

Aslı

Disqus Comments Loading...

Son Yazılar

YALI ÇAPKINI – Kıran da Olsa Kırıl, Düş; Fakat Eğilme Sakın

Yalı Çapkını 67. Bölüm için tek analiz yetmez.  Svl‘in kaleminden taptaze bir analiz.

7 gün Önce

YALI ÇAPKINI – Sana İhtiyacım Var Çünkü Seni Seviyorum

"Yalı Çapkını 67. Bölüm temposu yüksek, duygu yoğunluğu fazla ve olay odaklı gözükse de arka…

7 gün Önce

YALI ÇAPKINI – Sana Bütün Pişmanlıklarımı Anlatmak İsterim

Bu hafta Yalı Çapkını 65. bölüm analizinden önce yalı tarihine adını altın harflerle yazdıran palyaço…

4 hafta Önce

YALI ÇAPKINI – Birlikte Daha Az Mutsuz

Yalı Çapkını 62. Bölüm için tek analiz yetmez. “Sezonun en iyi bölümü" diyen  esra'dan kısa…

2 ay Önce

KIZIL GONCALAR – Kaçtığımız Savaşlardan Güçlü ve İyileşmiş Olarak Çıkmak Mümkün mü?

Kızıl Goncalar  yeni bölüm öncesi, hem nerede kalmıştık hatırlamak hem de geride bıraktığımız bölümü derinlemesine…

2 ay Önce

YALI ÇAPKINI – Hodri Meydan

Haftalar sonra bölüm analizi yapılabilecek bir bölüm geldi Yalı Çapkını'ndan. Hem böyle bir bölüm izlemeyi,…

2 ay Önce